Go Back   Bodybuilding.net - Bodybuilding Forum > >


Little problem with 'New Posts' page



Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-27-2006, 09:43 AM
BG5150's Avatar
BG5150 BG5150 is offline
Rank: Bantamweight
 
Join Date: May 2005
Location: New Jersey
Posts: 873
Send a message via AIM to BG5150
Default Little problem with 'New Posts' page

When I click the button for first unread post for a thread on my 'New Posts' page, it doesn't work: it only opens up the thread at the beginning.

I'm talking about this button:



It works in the forums, though. Any thoughts?
__________________
There are no stupid questions, just stupid people.
Two wrongs don't make a right, but three rights make a left.
Are you eating while you are reading this? You should be... --hrdgain81
Remember, kids, if you type well the Grammar Fairy will leave a quarter under your pillow.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Well, the Blog's (finally) back (again!):
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Here is my newly-created World of Warcraft Blog:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
. Feel free to stop by and comment.

  #2  
Old 03-04-2006, 12:08 PM
BG5150's Avatar
BG5150 BG5150 is offline
Rank: Bantamweight
 
Join Date: May 2005
Location: New Jersey
Posts: 873
Send a message via AIM to BG5150
Default

Anyone else with this problem?
  #3  
Old 03-04-2006, 04:01 PM
Frontline's Avatar
Frontline Frontline is offline
Administrator
Rank: Lightweight
 
Join Date: Feb 2005
Location: Midwest
Posts: 1,401
Default

I am looking into whats wrong with the code.

I'll let you know when its fixed.
  #4  
Old 03-04-2006, 04:11 PM
EricT EricT is offline
Rank: Heavyweight
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 6,314
Default

I just used it on my new posts page and it is working fine for me.
Closed Thread

  Bodybuilding.net - Bodybuilding Forum > >


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes



 



All times are GMT -8. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.