Go Back   Bodybuilding.net - Bodybuilding Forum > >


Something's messed up!



Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-31-2005, 06:08 PM
BG5150's Avatar
BG5150 BG5150 is offline
Rank: Bantamweight
 
Join Date: May 2005
Location: New Jersey
Posts: 873
Send a message via AIM to BG5150
Default Something's messed up!

When I click on hte Training forum, I get 0311's profile. When I click the Nutrition forum, I get Sleazy's profile. And when I click the Supplement forum, I get ChinPiece's profile. But when I hit the General Chat forum, it comes up okay.

Anyone else have this problem?
__________________
There are no stupid questions, just stupid people.
Two wrongs don't make a right, but three rights make a left.
Are you eating while you are reading this? You should be... --hrdgain81
Remember, kids, if you type well the Grammar Fairy will leave a quarter under your pillow.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Well, the Blog's (finally) back (again!):
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Here is my newly-created World of Warcraft Blog:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
. Feel free to stop by and comment.

  #2  
Old 10-31-2005, 11:14 PM
Darkhorse Darkhorse is offline
Rank: Light Heavyweight
 
Join Date: Mar 2005
Location: CA
Posts: 4,174
Send a message via Yahoo to Darkhorse
Default

It's because we're the resident guru's for each. The general forum still has a slot open if you want it.
  #3  
Old 11-01-2005, 05:46 AM
Frontline's Avatar
Frontline Frontline is offline
Administrator
Rank: Lightweight
 
Join Date: Feb 2005
Location: Midwest
Posts: 1,401
Default

I really don't know what to say here, everything should be fine. No one else seems to be having this trouble.

Only thing I can say is try clearing your cache and cookies, it might be a conflict with cookies from the old design.
  #4  
Old 11-03-2005, 07:08 AM
BG5150's Avatar
BG5150 BG5150 is offline
Rank: Bantamweight
 
Join Date: May 2005
Location: New Jersey
Posts: 873
Send a message via AIM to BG5150
Default

Works today for the first time. Man, that was weird. I had cleaned my cache and cookies (I do every nite when I close my browser) several times. But today--yay! I'd hate to abandon my first bb site for something as stupid as that.

So, I'm back, boys!
  #5  
Old 11-03-2005, 07:11 AM
BG5150's Avatar
BG5150 BG5150 is offline
Rank: Bantamweight
 
Join Date: May 2005
Location: New Jersey
Posts: 873
Send a message via AIM to BG5150
Default

But I can't post in the shout box :(
  #6  
Old 11-03-2005, 08:40 AM
EricT EricT is offline
Rank: Heavyweight
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 6,314
Default

Glad you're back, Brad.
  #7  
Old 11-03-2005, 09:12 AM
ChinPieceDave667's Avatar
ChinPieceDave667 ChinPieceDave667 is offline
Rank: Middleweight
 
Join Date: Apr 2005
Location: 7th layer.. or DC.
Posts: 2,329
Default

Quote:
Originally Posted by 0311
It's because we're the resident guru's for each.
I'm honored
  #8  
Old 11-03-2005, 11:12 AM
BG5150's Avatar
BG5150 BG5150 is offline
Rank: Bantamweight
 
Join Date: May 2005
Location: New Jersey
Posts: 873
Send a message via AIM to BG5150
Default

Damn! Same shit! Well, at least it works with my Camino browser. I guess I'll just ahve to use this instead of Safari when I come over here. I do so like Safari, though.
Closed Thread

  Bodybuilding.net - Bodybuilding Forum > >


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes



 



All times are GMT -8. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.